Summa sidvisningar

söndag 4 december 2011

Kylig tjej prövar tålamodet

Ibland har de sina dagar då de testar ens mentala hälsa mer än vanligt. Idag var en sådan dag. Nike har varit full i tusan och - nu ska vi utlämna stackarn här - jag vet inte huur många gånger hon helt enkelt struntat i att gå på toaletten innan hon kissat. If you know what i mean. Nodge, nodge.
Dessutom var det inte Nutella på pekfingret den här gången. If you know what i mean. Nodge, nodge.
I ett desperat försök att bryta det oönskade beteendet tog jag bort datorn och hoppades att hon skulle komma på bättre tankar. Förvisso behövde trosa nr sju inte bytas men som straff gick hon helt sonika ut i köket och tömde pommesfritteskrydda över hela köket. "Ha! Där fick du, kärring", skulle hon säkert ha sagt om hon hade kunnat.
Jag skulle iväg och lämnade maken in charge. Själv for jag till djuraffären för att köpa hamster till Lillan. På parkeringen ringer min mobil. Det är grannen. "Vet du om att din dotter står på bron, barfota i trosor och t-shirt?". Aldrig har jag varit mer tacksam över staketet vi fått som bostadsanpassning. "Öh, näe," säger jag. "Men tack!! Jag ringer Niklas genast". Han svarar inte så då ringer jag på E:s mobil och ber honom hämta far för syrran står ute i fem minusgrader utan kläder. "Han håller just på ju" meddelar E. Lättnadens suck.
Senare på kvällen pratar vi om dittt och datt och Nikes kylslagna äventyr kommer upp. Jag berättar att grannen ringde och så vidare. "Jag var i tvättstugan och hade slängt in alla mina kläder i maskinen och när jag kom upp så var hon inte där, säger maken.  "Jag tänkte vartfan ä r hon och upptäckte att ytterdörren var öppen". Så i födelsedagskostymen flänger maken ut på furstukvisten för att hämta in rymmaren. Med ena handen placerad för att undvika åtal för förargelseväckande beteende.
Jag skrattade så att jag också måste byta böxer, när jag hörde det,