Summa sidvisningar

tisdag 30 juli 2013

Englandssemestern 2013

Planen var att vi skulle strecka ner till Göteborg nattetid medan barnen sussade halvgott i baksätet. Jag och maken skulle turas om att köra och vi skulle vara något sega på morgonkvisten men inte helt off.
Jojo.
Ingen sov. Inte en enda minut ens. Alltså hela familjen "dygnade" helt oplanerat och när vi närmade oss Götet var alla sååå sura och griniga. Mackan, Nike, jag och lite maken. De som klarade det bäst var Lillan och Elvis, även om det gnälldes lite från baksätet ibland.
Mackan visade sitt trötta/missnöje genom att knacka hårt på dumma mamma.
Eftersom vi har hyrbil kändes det extra viktigt att ingen "gjorde ifrån sig" i fina Seaten. Som en försiktighetsåtgärd hade vi lagt både lakan och underlägg på sätet. Turligt nog - då kickan inte riktigt hann innan jag kunde huka henne på en mörk parkeringsplats vid hamnen i Göteborg.
Efter att 7/11-killen gjort vår morgon genom att dela ut gårdagens bullar till frukost var det dags att kliva ombord på färjan över till Fredrikshamn.
När vi äntligen checkat in på Scandic the Reef var alla i princip totalt utmattade. Vi somnade som om vi tagit sömnpiller och slaggade till halv nio nästa dag.
Justja; nån idiot (moi)hade lovat bad innan sängdags så det hann vi med åxå.